Eurofarmaco

ÎCS Eurofarmaco S.A.

ÎCS Eurofarmaco S.A. este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de medicamente și suplimente alimentare din Republica Moldova.

ÎCS ”Eurofarmaco” SA a fost fondată în anul 1997 și este prima companie privată pe piața farmaceutică din Republica Moldova. Compania dispune de condiții de fabricație moderne, cu capacități de producție specializate în condiționarea medicamentelor în capsule, comprimate, siropuri și soluții de uz extern, spray-uri buco-faringiene.

Testimoniale

Am încercat chiar eu Spirofit atât intern cât și extern. După 30 de zile de tratament intern am observat îmbunătățirea aspectului pielii, părului și unghiilor. Aceste capsule le folosesc și le recomand cu încredere și pentru realizarea unei măști de față pentru hidratare și regenerare. Spirofit este și un foarte bun detoxifiant al organismului.
Tania Bejan
Medic specialist epidemiolog
Ca specialist în chimie și părinte recomand gama de produse naturale Vita Grapes pe bază de Resveratrol datorită beneficiilor extraordinare ale acestui antioxidant asupra organismului. Vă garantez că întreaga gamă de produse Eurofarmaco corespunde celor mai înalte standarde de calitate
Cosmin Huzum
Chimist Doctor
Pacienții mi-au mulțumit pentru recomandarea suplimentelor naturale Eurofarmaco, declarându-se foarte încântați de efectele benefice ale acestora: creșterea imunității și a tonusului, hepatoprotector, menținerea valorilor normale ale colesterolului și glicemiei
Anca Vartolomei Zlavog
Farmacist Doctor
Sufăr de diabet și la recomandarea medicului am început tratamentul cu Glykofit. Am obținut rezultate foarte bune, glicemia și-a păstrat valorile normale iar eu mă simt excelent!
Viorel Hariga
Pacient