Articole

Lipoartrin Forte - Cel mai bun remediu în cazul durerilor articulare

sâmbătă, 15 martie 2014 09:05:53

Aproximativ 15% din populaţia lumii suferă de afecţiuni locomotorii. Acestea reprezintă unele dintre cele mai frecvente maladii ale civilizaţiei moderne.

Cea mai frecventă afecţiune degenerativă a articulaţiilor este osteoartroza, numită și boala articulară degenerativă, deoarece cauzează deformări ale articulaţiilor și degradarea cartilajului.

Osteoartroza este o consecinţă a uzurii și apare la vârsta de 50-60 de ani, aparent fără a fi precedată de vreun proces patologic. După mai multe decenii de uzură și ca rezultat al unui mod de viaţă necorespunzător, se produc deformări degenerative în substanţa fundamentală și la nivelul colagenului (structura de susţinere a cartilajului).

Odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de regenerare și de sinteză a structurilor articulare scade. Pe măsură ce boala progresează, mișcarea articulaţiei afectate devine dureroasă, dar se ameliorează la odihnă. În general, nu există semne de inflamaţie. Simptomele specifice diferă în funcţie de articulaţiile afectate.

Unul din obiectivele tratamentului în osteoatroză este administrarea de remedii condroprotectoare, tratament care are ca scop protejarea cartilajului articular.

Lipoartrin forte este soluţia ideală pentru a scăpa de aceste probleme.

CE ESTE LIPOARTRIN FORTE?

 

Lipoartrin forte este un medicament destinat menţinerii și refacerii integrităţii structurale și funcţionale a articulaţiilor. Glucozamina care se conţine în Lipoartrin este obţinută din crustacee: carapace de crab, homar sau crevete; sulfatul de condrointină – din cartilajul de rechin. Sulfatul de condrointină stimulează regenerarea cartilajului.

CARE SUNT ACŢIUNILE?

Lipoartrin forte stopează procesele degenerative din articulaţii și contribuie la regenerarea cartilajului, mărește rezistenţa cartilajului la compresiune, contracarând solicitările mecanice în timpul efortului. Servește ca lubrifiant în interiorul capsulei articulare, inhibă enzimele care degradează cartilajul articular, micșorând traumatizarea feţelor articulare și, astfel, reducând durerea, inhibă enzimele care degradează cartilajul articular.

 

CARE AR FI DURATA DE TRATAMENT?

Tratamentul cu Lipoartrin forte este de durată și necesită a fi asociat în perioada de acutizare cu anti-inflamatoare nesteroidiene. De asemenea, tratamentul Osteoatrozei este necesar să fie complex: tratament medi-camentos asociat cu kinetoterapie, scăderea masei corporale, utilizarea protezelor ortopedice.

POATE FI FOLOSIT LIPOARTRIN FORTE CA REMEDIU PROFILACTIC?

Sigur că da, căci este un compus pe bază de extracte naturale. Lipoartrin Forte este binevenit să fie utilizat de persoane care încă nu au manifestările clinice sus-menţionate, dar au anumite riscuri pentru acest grup de maladii. Evident, dozele ar putea fi ceva mai lejere.

LIPOARTRIN forte — îţi redă libertatea mişcării

[ sus ]