Calitate, medicamente sigure, prețuri accesibile Eurofarmaco îsi propune sa îmbunătațească calitatea vieții umane Calitate garantată de certificatele de conformitate cu cerințele de fabricație europene (GMP)

Produs EUROFARMACO

ÎCS Eurofarmaco S.A.

Caută în site

ÎCS Eurofarmaco S.A. este unul dintre cei mai mari producători de medicamente și suplimente alimentare din Republica Moldova.

Compania dispune de condiții de fabricație moderne, cu capacități de producție specializate în condiționarea medicamentelor în capsule, comprimate și siropuri, lichide de uz intern și extern.

Testimoniale

Noutăți

" Am încercat chiar eu Spirofit atât intern cât și extern. După 30 de zile de tratament intern am observat îmbunătățirea aspectului pieli, părului și unghiilor. Aceste capsule le folosesc și le recomand cu încredere și pentru realizarea unei măști de față pentru hidratare și regenerare. Spirofit este și un foarte bun detoxifiant al organismului."

Tania Bejan - Medic specialist epidemiolog

"Ca specialist în chimie și părinte recomand gama de produse naturale Vita Grapes pe bază de Resveratrol datorită beneficiilor extraordinare ale acestui antioxidant asupra organismului. Vă garantez că întreaga gamă de produse Eurofarmaco corespunde celor mai înalte standarde de calitate."

Cosmin Huzum - Chimist Doctor

"Pacienții mi-au mulțumit pentru recomandarea suplimentelor naturale Eurofarmaco, declarându-se foarte incântați de efectele benefice ale acestora : creșterea imunității și a tonusului,hepatoprotector, menținerea valorilor normale ale colesterolului și glicemiei."

Anca Vartolomei Zlavog - Farmacist Doctor

"Sufăr de diabet și la recomandarea medicului am început tratamentul cu Glykofit. Am obținut rezultate foarte bune, glicemia și-a păstrat valorile normale iar eu mă simt excelent !"

Viorel Hariga - Pacient

20.04.2014 10:56:09 - Articole Vita Grapes - Antioxidanții îți mențin tinerețea, longevitatea și sănătatea! 22.03.2014 10:36:11 - Articole Gripecalm-E - Un ajutor de nădejde în lupta cu gripa și răceala 15.03.2014 9:05:53 - Articole Lipoartrin Forte - Cel mai bun remediu în cazul durerilor articulare 18.02.2014 16:45:21 - Articole Oxibutinin - Ce este incontinența de urină și cine suferă de ea? Toate articolele  | Toate comunicatele

Piețe de desfacere Eurofarmaco

VitaGrapes - Tonic și energizant. Sănătate din struguri. Noaptea bună începe cu Somnocalm Resveravit - O doză de sănătate și tinerețe pentru organismul tău Glykofit - Câștigă timp în lupta cu diabetul

[ sus ]